kerap terjaga malam

hai , anak saya 3 month sebelum ni okay je tidur malam tapi sejak semalam dengan harini dia kerap terjaga . dalam 9-10 kali jugak dia berjaga 😅 tapi dia tak nangis dia merengek2 je saya angkat dia tido balik . saya letak ada la dalam 15 min ke setengah jam mcmtu dia tido lepastu dia merengek balik . kenapa ya? saya dah bedung dia , try bg tido mengereng semua dah tapi sama juga#bantusharing #firstbaby #pleasehelp #firstmom 😅

1 Balas

burping, cek diaper, cek baju kot ada benang tersimpul kat badan, dia kenyang tak? bilik nyaman? material pakaian sesuai?