sakit kepalaaa ?

hai mmy. korang ad x, sakittt sangat2 kepala wktu2 preg? 2month 3days today. kepala sangattt berat ?

2 Balas

normal je tu sis...bykkan rehat...😊 sy awal2 mmg sakit kepala, brdenyut2....biasenye sy syampu smbil urut2 kepala, pastu sapu myk cap kapak sket...tdo...x tahan sgt telan panadol paracetamol sbijik.

5y ago

ok sis. yaa, masuk 2month lbh ni kpla asyik 🤯 jaa 😭 sllu sy ltk mnyk kapak ja sis. bla x tahn baru sy ambl pcm tuk legakan 😪 ok sis. tq😘

Sy pun ada juga waktu yg sakit sangat kepala, cuba rehat sekejap sekejap. Try cari punca apa yg buat sakit kepala

5y ago

xtau juga sis. makan ok. semua ok. bila bngun msti rasa pitam 🤧 ok sis. tq 😘