Buah pinggang bayi bengkak

Hai mmy , ade tak mmy yang ade pengalaman baby ade bertakung air di buah pinggang . Dapat tahu baby ade masalah time buat detail scan masa 22 minggu 🥺. Skrg dh 28 minggu . Doktor kata kene moniter je , sebb baby dlm perut lagi , nnt bby dh keluar bru doc decide nk buat apa 🥺🥺🥺 saya risau sngtt . Siang malam mngis pikir , lalu pulak fyp tt , ade sorg mmy anak nya bertahan selama 16 hri di nicu . Anak dye lebih kurang sakit mcm anak saya ….. tapi anak nya lagi teruk keadaanya , kepala bertakung air , hati , jantung . Saya takut . Kalau apa apa jadi dekat anak saya 🥺🥺 doakan anak syaa ya .. saya snggup berganti nyawa demi anak saya ..

4 Balas

Saya aritu masa jumpa pakar. Dia cakap details scan ni pun bukan 100% betul pun. Sebab scan pun kabur je dia kata. So moga ada keajaiban untuk anak sis. Mana tau tu mata manusia je. Kuasa Allah baby sihat lahir nanti

12mo ago

InshaAllah. Kita ada senjata lg hebat. Iaitu doa. Kita doa je hari² ye sis..