Period tak datang

Hai mummy² .. nak tnya sy da sebulan lebih tak dtg period.. cek upt asyik negetif je.. tpi saya rsa badan mcm berangin je..pinggang sakit hingga ke punggung..dada pun sensetif... ade ka mummy² yg mengandung dulu ade kes mcm sy ni?? ttc 2 tahun .. 🥺🥺 berharap sgt ade baby

2 Balas

Hai, boleh jumpa doktor. Sebulan lewat period saya dh dpt double line sama terang sis utk single pregnancy. Semoga dipermudahkan urusan dapat zuriat.

Bole refer ke doktor untuk mslh sis ne..