kuat tidur

Hai mmoy semua... normal or tidak Kuat tdur contoh nya tngah hari tidur tpi setiap hry.. mau kawal xbleh kwal plk..?

22 Balas

Normal sis..sy dari 5 week smpai 9 week skrg asyik tdo je..tak larat sgt² cmpur plak dgn loya

Nak rehat kenapa x normal pulak.. tidur banyak2 baby dah keluar nanti x boleh tido

Hormon kita dh bertukar sbb tu rasa lemah je..saya baru 6mnggu pun dh lemah smcm

Jangan kerap tido siang nnti baby cepat besar nnti beranak payah

4y ago

itu la.ada juga dengar org tua2 ckp..jangan tido siang sangat.takut susah nk beranak.mudah kne tumpah darah...dengar je..tak sure betul ke tak

saya msk 8bulan xblh nk lelpkn mta sgt sbb bdn pns 😩

Sy pun kuat tdor Pantang baring 😂

4y ago

Hahaha...lalu je dpn bilik mmg menyimpang maduk terus...apa lagi masa petang skitar jam 2pm..mmg tido..laki geleng kpla je..haha

Normal jer .. simptom

sy mmg suka tdo ptg

Sya pun sma😂

normal awak,