makanann prtama baby

hai mmomy, apa maknn pertma baby anda? dn yg pling ssuai. help me please

6 Balas

nasi putih d rebus dgn pisang . blend kn bg bby mkn . ank pertama sy bg tu permulaan . ank ke dua pon mcm tu tpi ank ke dua xsuke mknn yg d blend . dy suka mkn yg ad rse ketul2 . jdi sy rebus jdi bubur je bg dy mkn bru dy nk mkn .

Bubur nasi kosong, bagi 4 hari, then boleh tambah buah. Untuk mengelakkan baby jadi picky eater. You boleh join group fb happy baby foods malaysia, kat situ ramai mommy share info and recipe.

Puree atau bubur nasi..

Bubur nasi

Bubr Nasi mom😘

Bubur nasi kosong..spya baby nnt tak makan memilih..