Uri bby dkt bwh

Hai mamy2 semua ada x MCM Sya uri bby dkt bawah..Sya bru 14w6d smlm scan terkejut jgk doc ckp uri dkt bwh...#seriusnanya risau!! suami dah mula suruh stop kerja ..

26 Balas

Sama macam saya pregnant anak first dulu. Uri di bawah. Pastikan sis tak buat keje2 berat. Naik turun tangga pun kurang kan. Saya dulu duduk umah pangsapuri mmg kena naik turun tangga ta bole buat ape. Lepas tu banyak bersujud. Saya dulu baru TYPE 1. Kena hari2 pujuk baby supaya suruh “kawan” dia naik atas.. tak sangka scan 28week. Uri dah naik. Tak Jadi ceasar. Saya bersalin normal akhirnya. Alhamdulillah