Kehamilan pertama

Hai mamy, saye cirit birit sebab makan sambak nasi lemak semalam tetapi tidak pedas, adakah saye perlu ke klnik? #firstmamy #6weeks3days

4 Balas

jika cirit birit lebih 4 kali sehari dan berterusan hingga 48jam better ke klinik. minum air suam secukupnya untuk elakkan dehidrasi.

cuba minum susu... atau mkn yogurt natural dulu sis.. kalau makin menjadi2.. better ke klinik..

sy baru lps kena masukkan air sebab cirit , kalau berlanjutan lebih sehari pergi hospital terus

ok sis, tqsm ye