keperluan ibu ?

Hai mami..mna nak beli seluar dalam ibu mengandung..? Bila pakai yg biasa perut dh mula senak.. Ada sapa pernah beli yg online x..selesa x pakai..? #mintapendapat

15 Balas

Saya baru je beli..kat shoppe..murah rm25++..biasa pakai saiz m..tp masa beli tu oder saiz L..ok.sesangat..kain x nipis n tebal..underware pun beli kat shoppe..rm6++ je sehelai..jugak selesa..try sis cari kat shoppe

https://shopee.com.my/product/84807132/1459685396?smtt=0.0.9 Sy pakai yg ni-beli saiz paling besar, tp ni bukan utk mengandung. Dah 9m masih muat cuma dia longgar2 la sket. Kalau suka yg fit2 mmg xsesuai yg ni.

Sye beli ari tu dekat uniqlo murah je 39.90 jenis legging jeans. Pakai masa 1st pregnant. Skrg 2nd pregnant still boleh pakai lagi. X berani beli online sbb demok takut size x muat huhuhu

Saya beli dekat audrey. Minta kat dia size paling besar yang sesuai untuk ibu mengandung. Selesa sangat sebab cotton..

Saya ada beli kat shopee.. Tp x ngam ngn saya.. Kat aeon ada sis.. Kena tanya jurujuual.. Selalunya ada je..

Kakak saya bagi seluar preggy dia dekat saya. Scarlet, dekat aeon ada kalau tak silap. Selesa benarrrr

sy ritu pg pasarayaku sje2 tgk eh tetiba byk la jumpa.. Sng blh terus beli ms tu 5m.. Tpup yg xckup..

4y ago

Yeke sis ? Seluar macam palazo ke ? Murah tak ?

Baru semalam beli kat aeon, selesa pakai smpai ke atas boleh tutup perut 😉

Bli je kt watson guarding. Ambik jnis cotton kalau nk extra selesa.

Saya beli kat shopee seluar preggy. RM25+ mcm tu. Selesa sgt.