Sakit bahagian faraj..

Hai mami2 semua..saya dh 34 minggu 4 hari.. Semenjak dua ni selalu sakit bahagian faraj.. Bukan dkt area kencing tu tp dekat bahagian atas.. Ade yg pernah alami x 😂

8 Balas

sama la. kt tulang dekat atas vagina tu, nurse selalu ukur perut start tulang tu kan.. aaa pagi2 selalu sakit , kadang kalau nk tukar posisi tidur berbunyi tulang situ Hahhah

3mo ago

Saya kalau banyak berjalan atau duduk lama2 jadi sakit

sama sis😂..bila kencing rasa MCM sekitar miss v mcm mengembang..dan rasa xselesa dekat bagian atas pundi kencing tu..

3mo ago

betul la tu...BBY dah masuk laluan

normal tu ..kdg cangkung nk kncg pon rse mcm nk pecah tulang miss v😂 ..sbb baby da kat bwah tu ..jdi mcm ada tekanan sikit tu yg sakit

3mo ago

Okey baik2.. Tp tula dye punye sakit tu kadang nak bangun dari katil pn ambk masa 😅

ya allah sy dr 6 bulan lg sakit camtu betu2 kat faraj tu klw kita tdo bla nk bngun ya allah rase mcm isi terkoyak je

3mo ago

sy ingt ke sy sorg je camtu rupanya ramai jgk y jd camni

Saya rasa sakit tang situ sbb baring lama2. Kalau gerak berjalan okay jer

3mo ago

Betul tu.. Kadang nak bangun tu uish mengambil masa 😅

Sy jg begitu.. nak bergerak pun sakit

3mo ago

Risau jgk kan kite firstmom 😂

tanda nak bersalin xlama dah tu sis

3mo ago

anak 1st ke sis?

Samlah sis