Sakit dj faraj

Hi,ade ke mcm sy. Da sebulan lebih bersalin. Luka jahitan pon da sembuh,tp bile basuh kencing,rse sakit plak di area faraj bile terkena air. Kadang2 bile berjalan sy rae sakit di hujung2 miss v atau di area kluar air kencing. Maaf sje bertanye sbb risau x taw sx ape. Kencing lawas. Air kencing pon negative tp rse pedih bile basuh kencing.huh

2 Balas

Hi sis. Maaf tnya, boleh tahu tak update sakit faraj tu? Sbb sy sedang alami skrg ni, dah nk msuk 2 bulan bersalin😢

belum sembuh sepenuhnya saya amalkan cuci dengan air suam campur garam.