Pam susu

Hai mami. Nk tnya pam ap yg best n xsakit bila guna ye. Yg berbaloi

4 Balas

sy ade pglmn yg xbest dgn breast pump lacte, buat nipple membengkak dan suction kuat even guna low level. then sy tukar guna haenim, suction ok xrasa sakit cuma dia buat nipple membengkak, pastu corong yg melekakap di dada tu mcm kecik, kena tekan kuat2 baru dpt rasa suction dia.

ikut kemampuan ibu2. yg mhl and tahan lasak ada madela/spectra/haenim. yg mampu milik pn ada byk kt shopee. yg penting ibu pilih saiz corong yg sesuai dgn nipple supaya tak sakit. boleh try and consult kedai2 brg baby mcm tateh

Autumz best...

3y ago

saya pun guna brand ni..best..

haenim