Baby 7 bulan

Hai mami, nak tanya sikit boleh? Sy agak keliru sikit untuk pemkanan ank 7 bulan, cara pemkanan dia tu mcm mna ye? Dia mcm 6 bulan jugak ke? Kena ada 4DR jugak ke ?#bantusharing

3 Balas

Saya simple je sebab anak clingy. Tak banyak peluang nak masak pelbagai. Saya tukar tekstur je. So, menu 6 bulan tu saya blend. 7 bulan menu yg sama dgn 6 bulan, tapi saya lecek sungguh. Gitu. 4DR tu kalau apa yg dia tak pernah mkn masa 6 bulan, saya buat 4DR. Contohnya ikan kembung, sebelum ni dia tak pernah makan kan. Untuk tahu samada ada alahan dlm perkenalkan makanan baru, buat 4DR

1y ago

🌻