Bayi menangis waktu mlm

Hai mami, ank sye dh msuk 4bulan, then dh 4hari ni bila mlm dia tidur nnti dia tesedar auto nangis, pdhl tkde bising tkde ape, dia menangis sedih, selalu klau tidurkn dlm kol 10 lebih dlm kol 11 lebih dia akn bgun nngis smpai 12lrbih lpstu kita layan dia main main smpai dia ngantuk then tidurkn brulah dia lena betul dlm kol 1lebih, family ckp suruh berubat tpi sye tkthulah smeade beralih bulan ke apeke, ade mamis ktsini pernah sme dlm situasi ni🫠??

1 Balas

masa anak saya bawah 8 bulan memang pernah alami satu fasa yang dia terjaga menangis macam takut something , and saya amalkan pasang surah atau zikir setiap malam untuk tidur , tingkap bilik tutup before 6.30 pm ok untuk elakkan makhluk lain ganggu baby

2mo ago

samelah sye pun tetiap hari and nak tidur akan pasang surah and selawat, tpi husband suruh tggu cocok 4bulan tguk cmne, sebab dia belum cocok 4bulan lagi, misi lewat lewat nak cocok😂