Susu formula penambah berat badan

Hai mama2 semua.. Ada cadangan x susu formula apa yg bagus.. Anak saya langsung xnak makan nasi. Makan biskut pon kadang2 je.. Ada x susu formula yg mcm gantian untuk nasi.. Risau anak xnak makan.. Anak saya setahun.. Xpernah minum susu formula lagi. Baru nk try bagi.. Dia full bf

1 Balas

atau pn boleh cuba dgn izzly food. boleh bantu naik selera makan anak.boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzlyfood