Scan baby berapa weeks?

Hai mama semua..Korang scan untuk tengok jantina baby masa berapa weeks? Share la..fully scan yg 4D 5D semua tu plak masa berapa weeks? Sy baru 12w3h..saja nak simpan duit utk scan swasta 😘 #scanbaby #jantinabelumtahu

Scan baby berapa weeks?GIF
22 Balas

Sis cuba tgok sonobee punya pakej.. sy buat waktu 24weeks... detail scan+ gender+ gambar 5d dalam rm130.. harga berbeza tau weekdays dan weekend.. Nk tgok muka baby 24 weeks ke atas dh boleh.. kalau dh over 32weeks certain sonographer taknak sbb dh sempit susah nk dapat.. sbb anak 1st sy buat waktu 34 weeks payah nk dapat.. Abaikan je sis bg yg cakap rugi ke apa.. keinginan org berbeza beza.. jangan musnahkan keseronokan org.. dont worry okay sis.. Sis try usha2 sonobee punya pakej.. banyak tempat ada.. sbb sy usha tempat lain mostly 180 ke atas..

1y ago

ok tq dear atas penjelasan & semangat. Semoga kita semua dimurahkan rezki & dipermudahkan urusan. 😘😘