Fibroid ketika hamil.

Hai mama, anyone ada pengalaman semasa pregnant doktor detect fibroid di rahim? Me tengah pregnant 2nd lepastu doktor jumpa fibroid last week scan dalam 4.4cm. Dr kata tak boleh buat apa setakat ni sebab taknak kacau baby. Kedudukan fibroid tu dia kata kat belakang rahim and hope tak tutup laluan rahim kalau nak normal nanti. 1st baby alhamdulillah normal delivery. And harap sangat sec ni pon dapat. So ada apa-apa tips ke yang mama lain ada boleh kecutkan ke apa ke? And I wonder apa faktor sebenarnya fibroid ni, googling just showed kita punya cara pemakanan. Stress pun menyumbang ke? Thanks in advance. #advicemommies #advicepls #ingintahu #pleasehelp #14weeks

1 Balas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya aamiin.. puan try jaga pemakanan elakkn makan makanan yg blh dan mnjdkan punca fibroid makin mmbsr..