Supplement/jamu atau kopi/teh semasa berpantang

Hai, maaf saya nak bertanya.. sesiapa ada pengalaman consume apa apa supplement/jamu atau kopi/teh yang elok untuk berpantang & selamat untuk breastfeeding? Selain untuk sihat, harap dapat turunkan berat badan juga sebab pregnant anak first ni saya naik 20kg 😅 (currently 38weeks 5days - due 5/9 anak first) doakan saya 🤗❤️

2 Balas

Saya minum teh herba "tanamera" sis.. Then makan saya mmg yg berkuah cth macam sup je. Alhamdulillah turun 10kg. Btw sis breastfeeding pun bantu menurunkan berat badan tau. Kira light exercise bagi mommy. Selamat berpantang

Skrg sy guna jamu roguy. Memng OK. Cubala beli set nnt