Tanda2 bersalin

Hai, maaf nak bertanya normal ke kalau 38w4d still tiada rasa tanda2 nak bersalin . Maaf first baby so kurang tahu .

9 Balas

sy pun dah 39w1d nii blum lgi ad tanda² nak brsalin... kdang tuu time pagi je mula rsa sakit perut memulas bila dah lepas dri pagi xdah rasa dah sakit memulas tu... harap kita dipermudahkan urusan bersalin nnti

sil sy bersalin baru ni. ngam2 40w bru turun tanda mucus plug. 2 kemudian bersalin. good thing takes time inshallah. semoga dipermudahkan urusan ya

Harini pon 38w4d due 29/11… baru start rasa dari ptg td perut mengeras je… tapi baby Alhamdulillah masih aktif2 lg

Normal je mommy. Saya pun takde tanda tanda bersalin. 40 weeks on the dot baru keluar tu pun kena induce

normal sis,sya due 19/11 pun tk brsalin lgi doa kn sya jugak sis🤍

1y ago

moga dipermudahkan urusan awakk

sy pun 38w 2d blum ada tnda2 nk brslin...skit2 prut pun tak de..

Normal sis sy pun 38week 3days due 29/11 blom ada tnda2 lgi😅

Sy pun same hari nie 38w5d dah,,tp still takde rasa pape lg ..

normal sis .blh jer overdue 😅sy hari tu 39w2d br bersalin...

1y ago

klu perut sering mengeras better dan ada flek kn dtg hosp cek..sy hari tu 3cm da...😄