minum air gula

Hai korang semua ..nak tanya ..korang pernah mnum air gula tak berapa kali yer ...

47 Balas

3x sis 😅 sebab berat badan naik mendadak tapi syukurlah 3x result semua keluar elok je tak sangkut ..

2x alhmdullh normal...jaga mkn minum time preggy ni jgn ikut nafsu mgidam yaa...take care ya

Baru jer sekali masa kandungan 14 week..mybe dekat ngm 28 week kena minum sekali lagi .

2 kali. Masa 24minggu dengan 32minggu tak silap. Dua2 result borderline je😂

kalau xde gdm 2x..kalau skali minum dah sangkut xyh minum kali kedua da..

Tapi skrg umur ke 25 ke ats mesti minum air gula,tk ble skip betul ke???

Dh minum masa 15wks, nanti 28 wks kena minum sekali lg. Skrh 20wks ++☺

1st pregnancy tak minum. Ni nanti ke minum tapi lama lagi. 21.10.2020

2 kali sbb doc nak confirm ada gula ke tak...tp alhamdulillah xde...

Mnde paling x suka.. tp alhamdulillah x sgkut slme minum air gula