nafas pendek

Hai kawan2 smua.. Ada ka sni yg prna rasa mcm ni? Bila brnafas, rsa nafas pendek? Tp x demam dan x batuk.. Harap kawan2 faham soalan sy ni?

14 Balas

saya pernah rasa sis, mgkin sis terlalu penat, sbb tuhari sya kena sbb terlalu penat smpai sya rasa bila bernafas terasa cucuk2 kat jantung. so kena bykkan mnum air suam. tenangkan fikiran rhat byk

Sy dr trimester pertama.. Hingga skrg dh trimester ke 3. Skrg dh kene ambik ubat sedut tu standby kt rmh. Sblm pregnant tkde athma pn.

Saya pun tengah mengalaminya.. memang rasa mcm tak cukup oksigen 😂.. tapi bila semua cakap first trimester normal sy lega..

sy da 35wk mmg rase nafas tu pendek..kalau baring pg ssh nk bernafas..kdg da jd mcm ikan bernafas pki mulot hahahha

sy pun nafas pendek2 .. skrg mseh trimester pertama 😂 dlu biasa kena nafas pendek time trimester ketiga

Semput jugakk.. Skrg 2nd trimester.. Nasib baik pkp cuti lama.. Kalau keje lg laa xtau semput mcmana 😅

Sy kdg2 ada rasa mcm tu jgk. Kdg2 tgh baring saja2 pun jantung rasa berdebar2 laju drp biasa.

Iyaa saya dh masok trimester ketiga, kdangtu rsa macam nafas pendek lagi2 time tgah baring.

Yg sy tahu....sesak nafas adalah perkara biasa....selalunya trimester pertama atau kedua

biasa la..makin bsar kndungan makin menjadi² rasa mengah tu..