boleh tak nak makan maggi tomyam

hai kawan ii, iqa nak tnye boleh ke tuk ibu yg awal mngndung makan maggi? iqa teringinnn sangat🥺 dah lana sangat nk makan tpy takutt.. boleh tak siapa ii share pendapat🙏🏻😊 tenkiuu

1 Balas

boleh ja makan..tapi lepas rebus maggi tu,,buang air rebusan tu...lepastu...masak perencah tu dengan air lain,,then masuk maggi tu balik...kalau boleh perncah tu kurangkan sikit..takut kandungan gram tinggi

11mo ago

tapi xboleh lah selalu...hbuan lepas mgidam jer org kata..😂😂😂