makan Maggi

Hai nak tanya boleh makan maggi tak..tekak rasa nak makan maggi ayam ?

8 Balas

Sy mkn je.. bg lps tringn... Sbb dok tgk org post megi kari tmbh telur... Lps suami tau sy mkn dia trus sorok stok megi😅

boleh je, tp saranan doc slalunya rebus mi, buang air baru masak dgn perencah.. puan campurkan sayur2an, tlur

Sya pun sma jga mcm sis.. Suka mkn maggi ayam, takpe makan jer asal jangan terlebih sudah 😁

Nk mkn boleh. Tp x sihat la utk baby. So mkn sikit je utk hilang ngidam tu.

Sy baru je lepas makan maggie, makan je sis..insyaAllah ok, cuma jgn selalu la

Makan le . Buat Lepas an hajat . Sebulan sekali je Maggie .

Makan je.. jgn lebih².. 😁✌️

Mkn je la...tu pon nk tnye