First time mommy to be

Hai kandungan dh masuk 7 mnggu kalau ikut app ni. Saya belum check jantung baby lagi. Saya dh check di klinik pda 24/10 hari tu masa tu usia kandungan saya baru 4mnggu 2 hari.Saya tk ad rasa loya atau rasa cramp di bahagian perut mcm setengah kwn saya alami. Saya allhamdullilah tk ad bleeding ap pon. Cuma saya tertanya ada yg pernah alami dk mcm ni?#pregnancy

2 Balas

sy pun sama mommy x rasa apa pun...da masuk 7-8 month br sakit pinggang etc 😂