Lepas gugur

Hai kalau gugur lepas sebulan lebih,upt masih terang macam ni ke ? Sy check sbb badan rasa nak period tapi tak period2 pulak.Btw sy gugur masa 6 weeks haritu. #ingintahu #pleasehelpAndAdvice

Lepas gugur
20 Balas

Sy lepas gugur and kering darah, terus -ve. Cuba scan, kot pregnant semula

share laa tips ibu2 yg baru keguguran terus lekat lg next month 😁

Tahniah..ni dah pregnant semula.. Apa2 take care

Rasanya dah pregnant balik kalau terang macam ni

Tahniah sis. Selamat menjadi ibu 🤍 jaga leklok tauuuu.

saya pon gugur 4/1 17/1 positive plk🤭

1y ago

tahniah sis... sy bru ja ggur .. cuma doc sarankan utk tidak bsama suami for 2w-1m...tp nk preggy😭

Pregnant lagi ni sis. Tahniah

tahniah sis.. jga dri baik2

Pregnant balik ni sis…

mcm pregnant balik ni