Hilngkn kuning baby

Hai ibu..ape petua@cara untk hilgkn kuning bby yer..xsnggup la hri2 kena amik drah..kesian bby😭😭

4 Balas

Kerapkan penyusuan.. awak blh cuba minum susu kambing then tetekkan bby.. apa2 pun yg org suruh, ibu yg makan then susukan bby.. Jangan sesekali suapkan bby benda bukan bukan.. mcm yg dipesan, jangan jemur bby bwh matahari.. skrg pns lain mcm.. Atau blh sewa lampu biru tu.. cumanya tak tahu lah berapa untuk 1 hari..