x dtg haid

Hai, ibu2x nak tanya sikit saya baru 5 bulan bersalin, masih bg susu badan tapi x ada mcm seblm, kini i dah mula bg susu formula risaukan susu i x cukup buat bayi saya, tetapi i x dtg haid 1 month. Check pregrancy tunjuk -ve. Saya ingin tahu walaupun kurang bg susu badan utk baby, adakah period x dtg? Badan i rasa letih dan rasa mual bila mkn apa2x. sila nasihat

1 Balas

Normally breastfeed mum memang akan lambat datang haid. Its normal.

5y ago

Terima kasih ibu