Period Delay

Hai ibu2..cuma nak tanya jer yer...saya 3 bulan lepas keguguran..dah lepas 1 cirle period..kali nie sptt period pda 13.01.2021, tetapi sampai harinie masih x period..dah check upt tetapi -ve.. masalah sekarang..kaki sebelah bengkak sikit..puting dan sekeliling bahagian nipple tu tegang semacam..perut bhgian bwah dah 3 hari sakit, jalan pun dah mcm mak nenek..cramp perut..ada tak ibu2 yg kemungkinan nak period tetapi x keluar2 darah? Ke saya patut tunggu? Adakah sebab hormon? Mohon kongsi jwapan kalau ada ibu2 yg mengalami mcm nie..

1 Balas

jika puan mengalami mslh sprti ini..better puan pergi berjmpe dgn doc pakar o&g tuk dptkn rawatan ...nnti doc akn chck or scan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin