Boleh ke makan tomyam pregnant 5 minggu?

Hai ibu2 yg berpengalaman.. ada yang tahu, boleh ke makan tomyam klau usia kandungan baru 5 minggu? sebab tekak rasa nak makan tomyam

2 Balas

Blh sis. Sy since dpt tahu pregnant - mmg masak sendiri tomyam (plg simple asal rs masam2 - tumis bwg besau & putih) pastu letak ayam then letak daun limau kacau smp naik bau & ayam tu masak. Br letak air, tomyam paste & cauliflower & sedikit garam. Settle utk perut sy. Sy since buat Keto diet sblm mengandung mmg x beli makanan luar💪💪💪. Since mengandung ni lg kerap nk masak lauk2 sbb husband still in Keto Diet.

mkn jela. tomyam je pun 🤦‍♀