Batuk berkahak

Hai ibu2 sy tgh pregnant 30 weeks 6 day nk tnye ada x tips untuk hilang kan batuk berkahak dada dh sakit dh ni lps tu risau bila kite kjup2 batuk baby kurang gerak nk dpt kn 10 kali gerakan pon lambat xmcm selalu pkol 4 dh ckop 10 kali ni start batuk jek pkol 6 atau 7 baru ckop 10 kali gerakan

2 Balas

cuba awak try minum bancuhan lemon dgn madu . buat suam secawan . untuk sy berkesan la , batuk berkurang .

dah jumpa doktor utk ambil ubat?

2y ago

Dh jumpe dh dia bagi ubat cair kahak dgn antibiotik jek.. ni lps batuk demam selesema melanda plak 😌 xlarat dh