Hamil 7 minggu kantung 6 minggu

Hai ibu2. Siapa ada pengalaman, kalau ikut tarikh period usia kandungan dah 7w. Tapi bilaa scan hanya nampak kantung sahaja n usia kantung baru 6w. Biasa ad harapan kee? Btw, saya belum pernah ada spotting atau bleeding. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Hamil 7 minggu kantung 6 minggu
22 Balas

Saya pun mcm sis.. Bleeding keluar darah bnyak pergi scan bawah 6mnggu kalau ikut period 7mnggu...inshahallah kita sama2 dia smoga kngdugan kita baik inshahallah..

2y ago

Dr sruh saya rehat jgn pk bukan2 walapun msa tu dr kata kantung kosong 50 50 kndgan.. kalau lps 2mnggu scan xde perubhan kantung xde heartbeat dr sruh saya readha untuk cuci.. Saya xnk sis saya thu kndgan saya boleh d selmat kn Allah maha kuasa lg maha mngetahui.. Cuma kita fk baik2 doa yg baik2 jgn down jgn buat keje berat.. Jaga makan n kshtan.. Scan sis msa scan bawah Allah je thu ☺️😢