Warna Coklat

Hai ibu2 semua.. Saya ingin bertanya, ada tak sesiapa ibu2 di sini yg pernah mengalami situasi cecairan berwarna coklat keluar di miss v kita. Kerana saya baru saha hamil 7 minggu dan dah 2 kali cecairan warna coklet keluar di miss v. Kenapa ya, adakah ini berbahaya?

2 Balas

Saya skrg da 10weeks..mse buang air kecil,nk cuci tgk kt tgn ada.. Tp xbyk.. Risau jgk.. Heartbeat 7w da npk.

normal sis mgkin proses pnempelan janin...tp klu smakin byk refer doc ye sis.g kecemasan

4y ago

Kalau macam setitik dua tak masalah kalau banyak kna trus g hospital takut keguguran jadi doktor akan bagi injection agar knadungna blh dslamatkn