Sengal2 bahagian miss v

Assalamualaikum ibu2 dan bakal ibu, usia kandungan sy 15mggu 1hari , sy ingin bertanya ibu2 dan bakal ibu2 pernah ada penglaman tak dimana bahgian miss v tibe2 rsa sengal berdenyut sakit, normal ke bg seorang ibu mengandung, atau perlu bgthu doktor terus ya?#bantusharing #ingintahu #firstmom

1 Balas

Pernah hri tu..sbb apa dh lupa 😅..rasanya sbb naik kereta jauh2 lama2..1 lg sbb silap cangkung..sengal2 bontot pon ada jgk kalau trun tangga laju2 dan kuat2..skrg semua benda kene buat slow2 dan cri posisi yg selesa..xleh dah asal boleh

9mo ago

Okay baik, terima kasih atas nasihat