Saya pregnant 7 week ada cairan warna coklat keluar dari miss v normal ke

Apa tanda ##seriusnanya

2 Balas

Better check dlu scan melalui bawah,sebab situasi kita sma..sya smpai 3 kali scan melalui bawah,doctor kata normal,tapi kena bedrest..so kmu kena check dlu ke klinik scan melalui bawah,yg penting jgn keluar darah,if darah kmu kena cepat2 check❤️

2y ago

Mmg boleh tp jumpa doc dlu,bgtau kalau ada bleeding or spotting. Doc akan check dlu,if doc ckp mkan ubat,dia akan bagi.

bleeding or spotted yg keluar masa pregnant, xnormal. boleh pegi klinik utk scan.

2y ago

hai sis nk tnye masa sis spotting 2 weeks tu bnyk tk darah? sy 2 weeks juga spotting tk stop lg. ada g scan before, da nampak kantung & janin kecikkkk sgt lg. dr kata lg 2 weeks or sebulan baru scan balik. tp sampai ke harini everyday bila sy buang air kecil still ada cokelat2 gtu kdg darah mcmtu. tp dlm masa sama sy ada symptom pregnant lagi which is kuat giler makan. makan lambat sikit je mmg gigil2.