Nak tanya pengalaman² mommy sekalian.

Hai ibu² semua.salam p'kenalan.sy first time pregnant.nk tanya ni.klu bumil mngidam nk mkn yg pelik2 cth adakan viral dkt tt jeruk asam tu.nk tnyalh pd ibu2 dkt sni,bolekah mkn jeruk asamm tu?wlaupn skit?nk hilangkn rsa mual tu sj.xbagi efek apa2 ke pd baby?

2 Balas

sye pon xpasti dia sbnrnya ikut bdn msing ii ad orng kte xblh sbb bnde tu dh lme diperam kita pun xthu kn so it's the best awk buat sndiri or rujuk pda doc nnti bila next app awk