Risau

Hai ibu2 semua,harini cukup dah due date saya,19/9..tapi masih lagi belum ada apa2 tanda,dah buat pemeriksaan kat kk dan harini juga saya perlu berjumpa dengan doktor utk tetap kan hari penyerahan diri di hospital,sebelum ni xpernah jadi mcm ni,ini anak yg ke3 saya,saya susah hati la nape baby saya xnak keluar lagi ni..??

1 Balas

Baby seronok duduk dalam perut lagi sebab tue sia xnk keluar..😂..xpe sis, cuba bawak bertenang, berzikir, berdoa smoga allah permudahkan urusan proses bersalin sis nanti ye..

5y ago

Tq sis beri semangat kepada saya..☺