kurang selera makan..

Hai ibu2 semua?...boleh share tak macm mna nak naik kan selera mkn ank..ank da setahun tapi dia taknak mkn sgt..dia asik nak main je..ank masi fully bf..da masak mcm2 untuk dia

9 Balas

Sama anak saya. Kejap bubur, kejap nasik, kejap mee. Eh memacam dah Saya suapkan Tapi roti jugak pilihan hati dia. Cuba awak perati betul2 apa yang die suka sebab at this age, they already developed strong sense of preferences. They have their own mind and thinking. Don’t give up. Perati ape die suke makan.