Bagi cadangan ibu2. .apa sy perlu buat. .

Sya preg ank kedua. .baru masuk minggu ke-6. . selesema+sakit gigi+migran. .gigi ni lubang kecil jak. .tapi skit dia waduhhhh. .mcm apa saja. .ada tak yg bole bagi cadangan mcm mna kurang kan skit gigi ni. .selera mkn pun kurang da. .

1 Balas

klu masih awal kandungan gigi boleh cabut klu dah sakit sgt.sbb doktor ckp dah masuk 6 bulan tak boleh cabut dah.klu sakit sgt makan panadol biasa shaja.tapi sis baru 6 weeks mmg time ni tengah mabuk2 mcm2 sakit ada better gi jumpa doktor.jgn mkn ubat sembarangan.