39weeks

Hai ibu2 semua .. sy dah 39weeks, tp masih belum ada tanda2 melahirkan .. bimbang pulak takot teroverdue .. ? Ada tak yg berpengalaman macam saya .. ibu2 buat apa? Ada apa2 petua x? Tq

2 Balas

Sy 39w 4d.. Bru hri ni kluar tanda darah&lendir.. Tp bru sakit sikit2 je ni..sy buat squat ketuk ketampi naik turun tgge secara kerap.. Hrp2 cpt la bersalin.. Klau boleh x nk overdue😅

4y ago

Pegi jugak tp baru 1cm doc sruh blik rumh dulu..yg x tahan sakitnya terlampau sgt mcm nk kluar sgt dh bby ni😅

Kerapkan bersama Trun naik tangga Jalan itik kalau larat Cuci bilik air smbil mncangkung kalau larat