waktu ambil bsp

hai ibu2 semua. saya GDM on diet. sy ringkaskan soalan, waktu ambil bsp first tu memang wajib pukul 8 ke? macam mana kalau kita terbabas pukul 8 lebih tapi taklah melebihi jam 9 pagi. tapi waktu tu memang belum makan. valid x? ada x sini ibu2 yang pernah terlewat ambil bsp waktu pagi tu? share please. #gdmdietcontrol #bsp #ingintahu #pleasehelp

7 Balas

kalau kk sy..lambat drpd pkul 8..dia suh ambik esok nya..maknanya bsp hari tu akan start pkul 12, pkul 5, pkul 9 dan esok nya pkul 8 😅