Preg again

Hai ibu² semua nak tanya ada Tak yang baru bersalin tahun lepas tahun nie preg lagi ..... agak2 kalau lambat buku pink boleh Tak 😅

10 Balas

Hahha.. Sy bsalin thun 2019..now ank ptma sy 1thun 3bln..hjg thun 2020 sy lekat no 2 tp xde rzeki ggur, bln 12 lekat no 3..heheh..buka bku pink dkt klinik kg nurse xbsing tp tkt lpas blik rumah sdri tkt nurse mbebel.. Hahahah...tp hdap jela, dh rzeki Allah nk bg cpt.. Trima jela.

3y ago

haah btul rezeki Allah bidan sambut baby 1st kite pon galakan 😂

bestnya 😍 sy bersalin tahun lepas bulan 1. bila anak genap 1 tahun tu hari ada juga ckp dgn suami rindu nak pregnant lg. tau dia kata apa "sabo la dulu.. anak tu susukan cukup 2 tahun dulu" haha 😂😂😂😂 btw, tahniah ya 😊

3y ago

@tanpa nama.. haha 😂 sy ttc 4 tahun baru ada sorg ni ha.. tu yg mcm excited nk ada baby lagi.. 😆 @Siti.. tu la.. seronoknya.. skrg ni keliling saya org preggy je.. tu yg jd tak sabo nk pregnant lagi.. tp apa kan daya 😂 genapkan yang sulung ni 2 tahun 😄😄

Misi tak marah, cuma dia akan tegur sebab dia dah bagitau tentang perancangan keluarga. At least biar anak membesar dah cukup 2 tahun dan ke atas baru kita rancang untuk mengandung.

3y ago

tau tpi dah rezeki tuhan kite xboleh menolak sedngkn bidan sambut baby 1st pon galakan

Sy pun bru brsalin bln 3 thn lpas.. Thn ni ni preggy lg bru 7w..12w klinik bg tarikh utk bukak buku..

3y ago

haah btul

sya tahun lepas bersalin. taun ni preg lagi. insyaAllah bln 7 nanti bersalin. ehe rezeki sis

3y ago

xmrh sebab kbetulan kena kt misi yg baik. he cepat2 bukak buku tau.

Anak saya 11 bulan, saya pregnant 28w 😊

@nana kite xgenp nk bgi adik awal2 haha

3y ago

terima kasih ye 😊

sy anak dh 10 bln . sy preg 26 mingu

3y ago

uh mencbr ble jarak dkt

haah betul

hehe tq