Tips hilang ngantuk

Hai ibu2 semua, masa tgh hamil ni asyik ngantuk dan letih je sepanjang masa, ada tak tips utk hilangkan ngantuk selain tido dan minum kopi..kalau boleh taknak minum kopi selalu sbb boleh efek hb low. Saya baru first trimester.

2 Balas

Ya allah sama. Asyik tak berdaya jaa nak buat apa pon. Syukur tak ada mual atau muntah sgt.

Betul.. Memang letih, tambahan kalau asyik muntah, try berehat lebih.. Sis working ke

5y ago

Yup working..jenuh bertahan kt ofis