minum kopi

Betul ke minum kopi kalau susu kan baby. Baby jadi taknak tido

3 Balas

depends. bab makan minum ni kena try n error. cuba sedikit dulu. if ibu dan baby ok boleh teruskan. saya minum anak alhamdulilah ok. tapi saya tak ambil selalu sebab mudah sakit kepala. lagi satu caffien ni menghalang penyerapan zat. ambil pun berpada².

Mengarut jek.. Cumanya kurang khasiat la baby menyusu tu.. Risau kembung

tak juga sis . saya pula kalau minum kopi dulu susu jadi meriah . hehe