Memasak di dapur

Hai ibu2 semua.. Maaf mengganggu hujung minggu ni. saya nk tanya kenapa ya kalau tiap kali masuk dapur nk memasak tapi x lama lepas tu akan rasa pening macam nk pitam dan mual y? ade x ibu2 yg mengalami sama macam saya? Dah nk masuk 4 bulan kehamilan.

2 Balas

saya pon rasa yg sama..setiap kali nak masak akan rasa mcm nak pitam,pening,berpeluh2..sy dah 14minggu kandungan

normal. saya pun mcm tu. biasanya pening sbb blood pressure rendah. boleh jadi kurang darah.