Baby bump 🤰🏻

Hai ibu2, saya preg dah 3 bulan tapi belum nampak babybump timbang berat badan masa check up 39.5kg 😅. Tinggi saya 157. Masa scan Dr. cakap Alhamdulillah baby sihat dan besar dah nampak kepala tangan kaki. Ada tak yang macam saya dah 3 bulan tapi tak nampak baby bump memang flat betul perut.

2 Balas

normal kak, saya yang 4bulan ni pun perut tebal masih tak nampak babybump lagi. bila scan alhamdullilah baby sihat

baby bump 7m above bru nmpk. jgn la risau doctor dh ckp bby ok. xde mslh.