adakah saya akan bersalin 🥺

Hai ibu² Saya mngandung ank first now dah 35 week 3 hari . Saya rasa badan saya mkin lemah dan sakit pinggul dan sakit bahagian bawah perut kadang² rasa mnyucuk² dekat kemaluan .. Adakah ini juga tanda² bersalin ? #ingintahu

2 Balas

bolee jadi Braxton Hicks atau bby da masuk laluan.Doc Saya cakap kalau ad turun darah/pecah ketuban/ad rasa nak meneran baru pergi hospital

3y ago

trima kasih sis info nya 🥰

Belum lagi puan. Tu maksudnya baby dah turun ke laluan bawah.

3y ago

trima kasih info nya sis 🥰