pengalaman pertama.

Hai ibu2 .. saya ada buat test ptg takd dan alhamdulillah positive.. pada usia kandungan 4 week ape perlu saye buat ?

2 Balas

tahniah.. tkperlu buat pape cuma jaga makan jgn makan benda tajam n separuh masak.. jgn berpuasa.. jgn tlalu pnt n agkt benda berat.. and continue makan folic acid utk baby serap zat.. once dh 8 weeks ke ats boleh la bkak buku pink

4y ago

Terima kasih sis .. ♥️

mkn makanan yg baik, bykkn cri ilmu pgetahuan prgnt utk 1st tri, bykn ibadah.