scan jantina

Hai ibu2... Perut brpa bulan ye blh scan jantina baby

24 Balas

Saya scan KK 18w tak nampak. Details scan 23w di private dah nampak. Nanti nak buat 5D masa 30w utk confirmation pulak sbb masa details scan tu just black and white je kan, confuse and doc pun takleh nk confirmkan betul2. Hehehehe.

18weeks tp doc ckp ats kdudukan baby jgk..sy alhamdulillah nmpk dh so skrg mudh nk siapkan keperluan dia awal2..yg boleh recycle kita recycle aje😂

Sy hr tu scan kt swasta 16w dh nmpk jantina. Biasa 18w ke atas blh tau jantina baby. Ikut rezeki. Nk jimat tunggu 18w dh leh terus buat detail scan

4y ago

harga buat detail scan brape ye

16weeks dah boleh nampak, tapi kalau kerajaan setengah tu tk nmpk, kalau pergi swasta mmg dorg akan pujuk bby, so boleh la nmpk hehe

Saya 20 w KKIA dah nampak..tapi x berani nak mengharapkan sangat..nak scan details nanti untuk kepastian..insyaAllah

20weeks dah boleh nampak dah. Saya 21 weeks. Tak kisah pun jantina. Tahu² doc ckp baby boy. Alhamdulillah

16w actually da nmpk.. tapi klu confirmation betul2 20w ke atas awak boleh buat detail scan sekali☺️

Hi .. berklinik d swasta..every month doc akan scan dan masa 15weeks, dah boleh nampak jantina 😍

18w dh boleh scan, tngok kedudukan bby jgk la.. Klu npk, npk la, klu xnpk mybe bby malu kot🤣

just share maklumat dr sonographer..20 mggu ke atas blh dpt accurate jantina baby..