Berat naik

Hai ibu2.. nk tny.. sy skrg 36w.. berat kerap naik.. bole sy tau kalau kerap sgt naik ape akan jd.. sy first mom.. jd xtw sgt.. akan effect pd baby ke? Berat baby sy skrg 2.347 #firstbaby #seriusnanya

8 Balas

sma lh .. sya bru2 g klnik berat naik dri 53kg ke 56kg..hahaha..smpai kn dlm smnggu nk 2 kli cek tknan drah..tah lh dkat2 nk bersalin ni rsa kuat mkn plk .. huhu..ap pun smga dprmudahkn lh persalinan kita smua nti..Aminnn ..