Belum nampak jantina bby

Hai ibu2 , nak tny sy pregnant msuk 25mgu.. tp bila scan blm nmpk jantina bby.. sma sy blm dpt rsa tndgn bby.. ibu2 lain prnh tak alami mcm sy.. rasa rsau plk dgn bby🥹

1 Balas

mostly 18w ke atas dah boleh nampak jantina, maybe dia sorok lagi tu nak buat surprise dekat mommy dia hehe... it's okay la try follow up dengan doktor okay, and untuk baby kicking pulak selalunya rasa bubble ii tu kira baby punya tendangan dah tu

1y ago

ya sy sllu jgk rsa mcm bubble2 gitu.. hehehhe.. tp tk sllu.. kdg2 ja..😅